Toont alle 6 resultaten

  • Cadeaubon

    De feestdagen komen er weer aan! Wil je iemand een origineel cadeau geven?

    Geef een “Jij hoeft vanavond niet te koken!” cadeaubon van etenbijmaris.

    De fysieke cadeaubon wordt binnen 3 dagen bezorgd. Afrekenen bij bezorging ook mogelijk.

     

    Lees meer
  • Chinese roergebakken kippendij met mie

    12,25

    Dit gerecht kan ook vegetarisch!

    Deze heerlijke Chinese maaltijd met kippendij (duurzaam vlees), behoort eigenlijk echt spicy te zijn, maar ik heb het voor iedereen toegankelijk gemaakt en een aantal ingrediënten vervangen. Dit is een lekker maar ook heel gezond gerecht en staat bij veel klanten in de top 10 van favoriete gerechten! Ik serveer het gerecht op een bedje van met mie met een lekkere crunch van cashewnoten en topping van bosuitjes en geroosterde sesamzaadjes. Als sidedish sperziebonen op Chinese wijze bereid.

    Ingrediënten: kippendij, rijstazijn, suiker, Chinese 5 spice, peper, zout, maismeel, lichte sojasaus, donkere sojasaus, zonnebloemolie, gember, sesamzaad, cashewnoten, knoflook, bosuitjes, oestersaus, zwarte bonen knoflooksaus, suiker, sesamolie.

    Allergenen: noten, gluten, pinda, sesam, soja, weekdieren.

    Allergenen vega versie: noten, gluten, pinda, sesam, soja, weekdieren.

    Oven: 15-20 minuten op 180 graden met aluminiumfolie

    Magnetron: 2-3 minuten met magnetrondeksel 750W(voorkeur van Maris)

    ∗ in vriezer nog 2 maanden houdbaar

    Toevoegen aan winkelwagen
  • Soft Taco’s met langzaam gegaarde runder brisket

    12,50

    Echte Mexicaanse maaltijden maken kost tijd en vergt geduld. Het vlees wordt heel langzaam gegaard voordat het in een taco wordt verwerkt. En vergis je niet.. in een echte Mexicaanse taco zit heel mooi vlees! En dat proef je! Dit mooie stuk vlees krijgt alle aandacht van mij en en ik marineer deze runderborst van duurzaam vlees 24 uur in een marinade van verse ingrediënten en gaar deze daarna zo’n 8 à 9 uur  op een lage temperatuur in de oven. Ik serveer het vlees met rijst, sla, komkommer, geraspte kaas, mais, mijn zelf ingemaakte rode uien, verse platte peterselie en 2 soft taco’s. Op en top genieten van Mexicaans! Voor de liefhebber serveer ik er ook een extra bakje ingekookte saus bij voor over het vlees.

    Indien u liever geen taco’s heeft serveer ik dit heerlijke stoofvlees met rijst en een salade . Graag aangeven bij de bestelling!

    Ingrediënten:  olijfolie, tomaat, runderborst (duurzaam), rode ui, sinaasappelsap, rode wijn, runderfond, knoflook, gemalen komijn, gemalen koriander, rode peper,  Muscovado suiker, chipotle peper, suiker, sojaolie,  azijn, limoen, zout, peper, kaas, peterselie, komkommer, mais, rijst, sla, soft taco.

    Vegetarische versie:  Vleesvervanger Jackfruit, groentefond, vloeibaar rookaroma, en zie ingrediënten hierboven.

    Allergenen: melk, sulfiet, gluten, lactose.

    Oven: Verwarm het vlees 20 minuten op 180 graden met aluminiumfolie. Leg de soft taco er de laatste 3 minuten bij.

    Magnetron: Verwarm het vlees 2-3 minuten met magnetrondeksel 750W(voorkeur van Maris). De soft taco’s 30 seconden.

    Extra saus: kort opwarmen in magnetron of in pannetje op het fornuis en over het vlees gieten.

    ∗ Het vlees is in de vriezer nog 2 maanden houdbaar 

    Lees meer
  • Hertenstoof met krieltjes

    12,50

    Dit is een heerlijke luxe maaltijd met duurzaam vlees van wild hert uit de Veluwe. Hert is gezond, mals, mager en zuiver vlees. Heerlijk om mee te koken. Verder zit de stoof vol met verborgen verse ingrediënten en heeft heerlijk lang geprutteld waardoor de smaken heel intens zijn geworden. De krieltjes die met de stoof meegaren krijgen een heerlijke smaak door het wild. Ik serveer deze heerlijke stoof met een warme witlofsalade met walnoten. Op en top thuis dineren!

    Deze maaltijd kunt u ook nog zaterdag eten!

    Ingrediënten: Bloem, ui, knoflook, peper, zout, olijfolie, bleekselderij, wortel, verse rozemarijn uit de moestuin,  wildfond, jeneverbessen, boter, platte peterselie, krieltjes, hert van de Veluwe.

    Allergenen: gluten,  selderij, melk, lactose.

    Oven:  25-30 minuten op 180 graden met aluminiumfolie(voorkeur van Maris)

    Magnetron:  2-3 minuten met magnetrondeksel 750W

    ∗  stoof in vriezer nog 2 maanden houdbaar

    Toevoegen aan winkelwagen
  • Sperziebonen op Chinese wijze

    0,00

    Dit is een lekkere en gezonde sidedish! Salade van sperziebonen met Chinese ingrediënten. Ik blancheer de sperziebonen eerst waarna ik ze roerbak met de geglaceerde sjalotjes en de plakjes knoflook.

    Ingrediënten: Sperziebonen, arachideolie,  peper, zout, knoflook, Shaohsing wijn, oestersaus, sojasaus, verse gember, sjalotjes.

    Allergenen: noten, soja, weekdieren, gluten.

    Serveertip: Lauwwarm serveren. Haal 30 minuten tevoren uit koelkast of volg opwarminstructies.

    Magnetron: 30-45 seconden met magnetrondeksel

    Oven: 3 minuten op 180 graden afgedekt met aluminiumfolie.

    Koelkast:in koeling 2 tot .3 dagen houdbaar

    Koelkast: In koeling 2 tot 3 dagen houdbaar

     

     

    Toevoegen aan winkelwagen
  • Witlofschotel met walnoten

    0,00

    Op deze manier lust bijna iedereen witlof! Dit is een heerlijke manier om witlof te eten en deze sidedish past heel goed bij de hertenstoof. Witlof gegaard in de oven in een romige kaassaus met blokjes ham, walnoten en een topping van walnoten en geraspte kaas.

    Ingrediënten: witlof, ham(duurzaam), walnoten, roomkaas, geraspte kaas.

    Allergenen: melk, lactose, noten.

    Oven: 10-15 minuten op 180 graden afgedekt met aluminiumfolie (voorkeur van Maris) Inhoud in ovenbestendig bakje doen alvorens te verwarmen!

    Magnetron : 2-3 minuten met magnetrondeksel op 750W

    *  in vriezer nog 2 maanden houdbaar

     

     

    Toevoegen aan winkelwagen