FAQs Categories

De maaltijden

Elke dinsdag, woensdag en donderdag kook ik dagverse maaltijden en kan je deze laten bezorgen of afhalen. Houd er rekening mee dat je de maaltijden thuis nog moet opwarmen. Opwarminstructies staan vermeld op de maaltijden en ook op de website.

Opwarminstructies zijn te vinden op de verpakking en op de website. etenbijmaris zal daarbij altijd een voorkeur voor verwarmen aangeven om de kwaliteit van de maaltijd te waarborgen. De maaltijdbakjes zijn geschikt voor oven èn magnetron! Niet nodig om de maaltijd in een ander bakje op te warmen in de magnetron!!!

De meeste maaltijden kan je invriezen en tot 2 maanden in de vriezer bewaren. Bij het samenstellen van het weekmenu houd ik daar rekening mee. Indien de maaltijd ingevroren kan worden staat er een sneeuwvlokje * bij.

De maaltijden worden vers gemaakt en kunnen tot en met 2 dagen na de productiedatum in de koelkast bewaard worden. De meeste maaltijden kunnen ook nog 2 maanden in de vriezer bewaard. De productiedatum en THT datum staat op de maaltijd vermeld.

Je kan tot 2300 uur een dagverse maaltijd voor de volgende dag bestellen. Indien u te laat bent kunt u altijd nog even met mij bellen of mailen.

Maaltijden worden op alle kookdagen bezorgd tussen 1630-1930 uur, mits je de avond voor 2300 uur  hebt besteld. Dat kan online, per mail of telefonisch.

Haal de avond voordat je de maaltijd wilt eten de maaltijd uit de vriezer en zet deze in de koelkast om rustig te laten ontdooien. Wen je aan om dit bijvoorbeeld te doen als je gaat eten zodat je het niet vergeet!

 

De meeste gerechten zijn 2 maanden houdbaar in de vriezer en kunt u eten wanneer u daar zin in hebt. Als u een lekkere maaltijd op het menu ziet staan maar deze liever in het weekend eet kunt u dat aangeven bij de bestelling. Dan lever ik de maaltijd vers ingevroren aan.

Alle maaltijden bevatten een opwarminstructie en voorkeur om de kwaliteit van de maaltijd te waarborgen.  De recyclebare maaltijdbakjes kunnen in de oven en in de magnetron, dus het is aan u te bepalen wat u prettig vindt qua opwarmtijd.

Ik lever ook catering op maat. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

Bijna alle maaltijden zijn ook leverbaar voor grote groepen, evenementen en partijtjes. Ook catering voor sweet 16 of 21 diners. 

U hebt een abonnement bij etenbijmaris (altijd opzegbaar) en krijgt òf op mijn kookdagen een dagvers gekookte maaltijd bezorgd of het hele weekmenu op donderdagavond geleverd. De maaltijden van dinsdag en woensdag worden in het laatste geval ingevroren aangeleverd en de maaltijd van donderdag kunt u direct eten of nog 2 dagen erna. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.

Indien u vergeten bent om te bestellen kunt u mij op de kookdag zelf altijd  nog even bellen. Vaak heb ik nog wel iets in de vriezer of misschien heb ik toch nog een maaltijd over en kan ik die toch nog bezorgen.

U kunt mij altijd even appen of bellen. Meestal heb ik nog wel een maaltijd in de vriezer.

De maaltijdbakjes kunnen zowel in de oven als in de magnetron gebruikt worden.