FAQs Categories

De maaltijden

Elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 1630 -1830 uur. Zorg ervoor dat je bij het ophalen er rekening mee houdt dat je de maaltijden thuis nog moet opwarmen. Oven 30 minuten, magnetron 8 minuten.

Opwarminstructies zijn te vinden op de verpakking en op de website. etenbijmaris zal daarbij altijd een voorkeur voor verwarmen aangeven om de kwaliteit van de maaltijd te waarborgen.

De meeste maaltijden kan je invriezen en tot 2 maanden in de vriezer bewaren. Bij het samenstellen van het weekmenu houd ik daar rekening mee. Indien de maaltijd ingevroren kan worden staat er een sneeuwvlokje * bij.

De maaltijden worden vers gemaakt en kunnen tot en met 2 dagen na de productiedatum bewaard worden. De productiedatum en THT datum staat op de maaltijd vermeld.

Je kan tot 2300 uur een afhaalmaaltijd voor de volgende dag bestellen.

Maaltijden worden bezorgd op vrijdag tussen 1500-1800 uur, mits je maandag voor 2300 uur minimaal 1 heel weekmenu hebt besteld. Dat kan online, per mail of telefonisch.

Haal de avond voordat je de maaltijd wilt eten de maaltijd uit de vriezer en zet deze in de koelkast om rustig te laten ontdooien. Wen je aan om dit bijvoorbeeld te doen als je gaat eten zodat je het niet vergeet!