Hallo,

Ik, Maris, heb een passie voor lekker eten en kook al jaren met veel plezier voor mijn gezin en vrienden. Voor mijn vorige baan heb ik jarenlang de wereld afgereisd. Daarbij heb ik intens genoten van het ontdekken van de wereld met al zijn verschillende culturen en smaken. In veel landen heb ik dagelijkse, lokale gerechten geproefd en veel kookinspiratie opgedaan voor thuis.

Als ik thuis eens geen zin had om te koken en een gezonde en smakelijke maaltijd wilde afhalen, viel me op dat de keuze zeer beperkt was.  Toen vrienden steeds vaker zeiden: “Ik hoef vandaag lekker niet te koken, want we eten bij Maris,” was het idee van mijn bedrijf geboren.

Elke dinsdag, woensdag en donderdag kan je bij mij dagvers gekookte, dagelijkse, wereldse maaltijden bestellen die je alleen maar even hoeft op te warmen in de oven of in de magnetron. Alleen de tafel nog dekken en dan genieten van een lekker vers werelds gerecht. Das pas gemak!

Als u volledige maaltijdservice zoekt dan kan ik de maaltijden alle kookdagen vers aan huis bezorgen of bezorg ik die donderdagavond als één maaltijdpakket  bij u aan huis. U kunt daarover met mij contact opnemen. Ik bied geen uitgebreid maar wèl gevarieerd weekmenu en alle maaltijden zijn flink op smaak gebracht met verse kruiden en specerijen. Vaak komen de kruiden uit mijn eigen moestuintje. Ik kook met verse en duurzame producten.  Naast koken is eerlijk en duurzaam ondernemen namelijk erg belangrijk voor mij.

Ook catering voor feesten en partijen is mogelijk!

Leuk dat je komt eten bij Maris!
Eet smakelijk, Maris