Uitverkocht

Hachee met rode kool en appeltjes

12,50

Hachee hoort voor mij bij de typisch Hollandse keuken. Deze dagverse stoof serveer ik met rode kool en appeltjes en romige aardappelpuree. Het vlees laat ik lekker lang stoven met verse kruiden en geef ik op het laatst nog een zoetje. De vers gesneden rode kool stoof ik met geurige specerijen totdat deze zacht is en voeg op het laatst nog stukjes appel toe. Op en top genieten van een heerlijke verse Hollandse maaltijd!

Ingrediënten:  rundvlees(duurzaam vlees), boter, bloem, zonnebloemolie, peper, zout, appelstroop, runderfond, kruidnagel, vers laurierblad uit de moestuin, rode kool, appel, jeneverbes, kaneel, basterd suiker, appelazijn, maizena, melk, aardappel.

Allergenen: melk, lactose, gluten,

Oven: 25-30 minuten op 180 graden met aluminiumfolie. De rode kool overscheppen in een ovenbestendig bakje en goed met aluminiumfolie afdekken en de laatste 10 minuten mee opwarmen.

Magnetron: 2-3 minuten met magnetrondeksel 750W(voorkeur van Maris)

∗ in vriezer nog 2 maanden houdbaar

Uitverkocht

SKU: 00083 Category: Tags: , ,