Soft Taco’s met langzaam gegaarde runder brisket
€12,50
Heerlijke Mexicaanse maaltijd met zacht, smaakvol stoofvlees! Eerst marineer ik de runderborst van duurzaam vlees 24 uur in mijn homemade marinade. Daarna gaar ik de runderborst urenlang low and slow in de oven totdat het vlees bijna vanzelf uit elkaar valt en de smaak van de marinade in het vlees is opgenomen. Van de sappen van de slow cooked runderborst en de marinade maak ik een héérlijke saus die ik meng met de pulled beef waardoor het vlees heerlijk sappig blijft. Ik serveer dit Mexicaanse gerecht met rijst en 2 soft taco’s. Als sidedish (òf topping voor de taco’s), een salade van komkommer, geraspte kaas, mais, homemade ingemaakte rode uien, verse bladpeterselie en taco crunch! Als extra serveer ik er ook nog een bakje van de ingekookte lekkere saus bij voor over het vlees.
Indien u geen fan van taco’s bent serveer ik dit heerlijke stoofvlees met rijst en wat grotere salade. Graag aangeven bij de bestelling!
Ingrediënten: olijfolie, tomaat, runderborst (duurzaam), homemade rode ingelegde uien, vers geperst sinaasappelsap, rode wijn, runderfond, knoflook, gemalen komijn, gemalen koriander, rode peper, Muscovado suiker, chipotle peper, suiker, sojaolie, azijn, limoen, zout, peper, kaas, peterselie, komkommer, mais, rijst, sla, soft taco.
Allergenen: melk, sulfiet, gluten, lactose.
Oven: Verwarm het vlees en de rijst 25-30 minuten op 180 graden met aluminiumfolie. Leg de soft taco er de laatste 3 minuten bij.
Magnetron: Verwarm het vlees en de rijst 2-3 minuten met magnetrondeksel 750W(voorkeur van Maris). De soft taco’s 30 seconden.
Extra saus: kort opwarmen in magnetron of in pannetje op het fornuis en over het vlees gieten.
∗ Het vlees en de saus zijn in de vriezer nog 2 maanden houdbaar
Uitverkocht