Toont alle 8 resultaten
-
Cadeaubon
€12,50Wil je iemand een origineel cadeau geven?
Geef een “Jij hoeft vanavond niet te koken!” cadeaubon van etenbijmaris.
De fysieke cadeaubon wordt binnen 3 dagen bezorgd. Afrekenen bij bezorging ook mogelijk.
-
Gebakken zalm met Mafaldine pasta in een romige witte wijnsaus met vers spinazieblad en zongedroogde tomaatjes
€12,50Heerlijk luxe maaltijd en favoriet! Ook bij kinderen! Op de huid gebakken duurzame zalm met Mafaldine pasta in een romige witte wijnsaus met vers geroerbakte bladspinazie, zongedroogde tomaatjes en vers geraspte Parmezaanse kaas. Op en top thuis dineren!
Ingrediënten: zalm, zout, peper, olijfolie, roomboter, knoflook, ui, bladpeterselie, Parmezaanse kaas, witte wijn, verse room, bouillon, verse bladspinazie, zongedroogde tomaatjes, cayennepeper, pasta.
Allergenen: melk, lactose, sulfiet, gluten.
Oven: 20-25 minuten op 180 graden met aluminiumfolie (voorkeur van Maris)
Magnetron: 2-3 minuten met magnetrondeksel 750W
∗ in vriezer nog 2 maanden houdbaar
-
Geroosterde tomaat met sperzieboontjes
€0,00Heerlijke sidedish van langzaam geroosterde tomaat en gekookte sperzieboontjes. De tomaten worden langzaam geroosterd in olijfolie met verse knoflook en krijgen daardoor een heerlijke smaak. Ze worden afgebakken met een crunch van op smaak gebracht vers broodkruim.
Ingrediënten: sperzieboontjes, boter, olijfolie, tomaat, knoflook, vers broodkruim, panko, verse bladpeterselie, vers geraspte Parmezaanse kaas, peper, zout.
Allergenen: gluten, melk(lactose), lupine.
Magnetron: 1-2 minuten 750W met magnetrondeksel
Oven: 10-15 minuten 180°C afgedekt met aluminiumfolie.(voorkeur van Maris) Inhoud in ovenbestendig bakje doen alvorens te verwarmen!
* in vriezer nog 2 maanden houdbaar
-
Limburgs zoervleisj
€12,50Limburgs Zoervleisj, ofwel zuurvlees, is een traditioneel Limburgs stoofgerecht en bij velen geliefd. Het gerecht dankt zijn naam aan het feit dat het vlees in azijn en specerijen wordt gemarineerd. Het vlees is echter niet zuur maar wordt door het marineren in azijn heel zacht. Ik laat het vlees lekker lang stoven en de stoof krijgt een zoetje door de toevoeging van peperkoek en appelstroop.Deze Limburgse vleesstoof wordt bijna altijd gegeten met verse friet. Ik serveer deze heerlijke vleesstoof met homemade gebakken aardappelen uit de oven en een homemade dip met verse bieslook.
Leuk feitje: De Romeinen lieten hun vlees bij vervoer in kruiken met azijn leggen om het vlees langer te kunnen bewaren. Het vlees kon je daardoor langer conserveren maar werd er ook ongelooflijk zacht van. Vleesmarinades bevatten daarom vaak een beetje azijn.
Ingrediënten: rundvlees(duurzaam)ui, laurierblad, kruidnagel, azijn, zout, peper, zonnebloemolie, roomboter, ontbijtkoek, appelstroop , jeneverbessen, aardappel, yoghurt, verse bieslook, mayonaise, knoflook, paprikapoeder, suiker, runderfond.
Allergenen: melk, lactose, gluten, ei ( in dip), selderij (in fond)
Oven: 25-30 minuten op 180 graden met aluminiumfolie (voorkeur van Maris)
Magnetron: 2-3 minuten met magnetrondeksel 750W
∗ in vriezer nog 2 maanden houdbaar
-
Sticky Chinese kippenborst
€12,45Dit gerecht kan ook vegetarisch! Graag aangeven bij de bestellingę
Als je van ècht Chinees eten houdt dan ga je deze maaltijd zéker lekker vinden. Dit gerecht is namelijk verslavend lekker! Het lijkt een simpel gerecht maar het vergt ongelooflijk veel tijd om dit ècht homemade and fresh te maken. Eerst maak ik de marinade en dan paneer ik het vlees 2 maal voordat ik het in de homemade marinade bak. Ik serveer het duurzame kippenvlees op een bedje van rijst gegarneerd met bosuitjes. Daarbij een gezonde en smaakvolle Chinese komkommersalade. Op en top genieten!
Ingrediënten: kippenborst duurzaam vlees, ei, maiszetmeel, zonnebloemolie, honing, sojasaus, ketchup, bruine basterd suiker, knoflook, sesamolie, rijstazijn, rijst, bosuitjes.
Allergenen: ei, soja, sesam.
Allergenen vegetarische versie: gluten, soja, sesam.
Oven: 10-15 minuten op 180 graden met aluminiumfolie(voorkeur van Maris) Zorgt dat het vlees mals blijft!
Magnetron: 1-2 minuten met magnetrondeksel 750W Niet te lang want dan verliest de kip zijn malsheid!
Deze maaltijd is in de koelkast nog 2 dagen houdbaar.
* in vriezer nog 2 maanden houdbaar
-
Blanquette de veau
€12,50Blanquette de veau is een klassiek Frans gerecht. Het is een heerlijke luxe romige stoof met kalfsvlees en champignons en bij de Fransen favoriet. Ieder restaurant, maar ook ieder Frans huishouden geeft weer een beetje zijn eigen draai aan dit gerecht. De basis blijft echter klassiek. Ik heb ook een klein beetje mijn eigen draai aan dit gerecht gegeven maar houd het verder wel traditioneel. Ik stoof het vlees in een mooie witte wijn, kalfsfond en verse groenten, met een bouquet van verse tijm, laurier, kruidnagel en bladpeterselie. Daarna maak ik een heerlijke saus van de overgebleven bouillon. Ik serveer de Franse stoof met romige aardappelpuree en een gezonde lauwwarme salade van verse boontjes en cherry tomaatjes. Op en top thuis dineren!
Indien u liever rijst heeft kan het gerecht ook met rijst geserveerd worden. Graag aangeven bij de bestelling!
Ingrediënten: wortel, prei, ui, verse tijm, laurierblad, kruidnagel, kalfsvlees, champignons, zilveruitjes, witte wijn, suiker, aardappel, crème fraîche, verse bladpeterselie, roomboter, zonnebloemolie, kalfsfond, bloem, melk, peper, zout.
Allergenen: gluten, melk, lactose, sulfiet.
Oven: 30-35 minuten op 180 graden met aluminiumfolie(voorkeur van Maris )
Magnetron: 2-3 minuten met magnetrondeksel 750W
* In vriezer nog 2 maanden houdbaar.
-
Chinese komkommer salade
€0,00Lekkere frisse komkommersalade met een heerlijke Aziatische dressing, verse bladpeterselie en geroosterde sesamzaadjes. Heerlijke frisse en gezonde salade voor bij de sticky Chinese kippenborst!
Ingrediënten: Komkommer, olijfolie, zout, peper, sesamzaadjes, vers peterselieblad , knoflook, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, suiker.
Allergenen: gluten, soja, sesam.
Koelkast: In koeling 2 tot 3 dagen houdbaar
-
Sperziebonensalade
€0,00Gezonde salade van sperziebonen, snoeptomaatjes en homemade Franse dressing. Heerlijke sidedish voor bij de Blanquette de veau.
Ingrediënten: Sperziebonen, peper, zout, knoflook, mosterd, citroensap, witte wijnazijn, biologische olijfolie.
Allergenen: mosterd
Koelkast: In koeling 2 tot 3 dagen houdbaar